Kjæreste på mobilen

For noen år siden var det svært mange av oss som opplevde å få en slags omsorgsfølelse for de små Tamagotchi-dyrene. De elektroniske figurene måtte mates og lekes med, i tillegg til at de maste ustanselig. De aller fleste av disse forsørgerforholdene endte i grenseløs irritasjon kombinert med utplukking av batteriet og dårlig samvittighet.

Nå er fenomenet tilbake, denne gangen som et spill man kan laste ned til mobiltelefonen. Som om ikke det var vanskelig nok å passe på det lille elektroniske dyret, er det nå en menneskevariant som står for tur.

Spillet følger det samme konseptet, og er bygget opp i flere stadier. Jo bedre man behandler Cyber Guy, jo høyrer på rangstigen kommer man. Men dette krever hardt arbeid. Man må varte opp firguen på mange forskjellige måter. Kjøpe blomster, gå på stevnemøter, treffe foreldrene hans og ikke minst snakke med han. I tillegg må man bistå i hans utvikling som et anstendig menneske. Dette går blant annet ut på å lære han manerer og å kle på han passende klær.

På veien mot spillets høydepunkt blir man ikke bare belønnet med en stadig mer livlig og allsidig kjæreste. Man får også noe tilbake. Cyber Guy kjøper blomster til deg, og snakker med deg. Er man riktig heldig, vil han til og med si "Jeg elsker deg".

Det endelige målet med spillet er å bli gift med Cyber Guy. Det forutsetter riktignok at han er fornøyd med behandlingen han har fått. Hvis han mot all formodning ikke skulle være det, vil Cyber Guy bli mindre og mindre medgjørlig, og man kan til slutt risikere å bli dumpet.

Om Cyber Guy kan fungrer som noen verdig erstatter for virkelighetens utgaver av arten hannkjønn, er uvisst. Om ikke annet, så er det kanskje litt lettere å komme over et brudd om man skulle være så uheldig å bli dumpet. Og hvis man selv skulle synes at kjæresten blir litt for plagsom, så er det jo bare å slå han av.

Spillet, som visstnok bare er tilgjengelig en kort periode, koster i overkant av 30 kr (4 Euro), og kan lastes ned fra denne nettsiden.

(Kilde: More Mobile)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen