Kiss vurderer albumslipp

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Kiss har nå avslørt at de muligens vil returnere til studioet snart for å jobbe med nye låter – til tross for å nylig ha uttalt at de ville konsentrere seg om gammelt tour-materiale.

Utelukker ingenting

Kommer det et nytt studioalbum fra de gutta her?
Kommer det et nytt studioalbum fra de gutta her?

Bandet som har turnert rundt kloden det siste året, og dratt til med kjente hits, vil også komme til å holde konserter i USA og Europa snart – men har altså ikke utelukket å prioritere et mulig albumslipp.

Kisslederen og frontmannen Paul Stanley kunne i et intervju med Classicrockmagazine.com fortelle at de ikke utelukker noen muligheter for et album i framtiden.

– Før har jeg vært skeptisk til idéen, men jeg er langt mer åpen for det nå. Jeg trodde jeg var aller mest for å beholde det gode gamle Kiss-materialet på konsertene våre; bare spille våres beste hits – Detroit Rock City og alt det der. Men den nye Kiss-sammensetningen med Tommy Thayer og Eric Singer virker som å få et lovende utfall, så lovende at det ville vært interessant å se hvordan det utvikler seg i studio.

Glam-rock for alle penga

Stanley la også til at selv om bandet ikke har satt opp noe studiotid enda, men hvis de skulle komme til å gjøre dette i fremtiden vil de gjenoppta sin erketypiske sjanger; glam-rock.

– Hvis vi går inn i studio, så vil intensjonen vår være å lage et Kiss-album som skal være i samme stil som vårt materiale på syttitallet. Et garantert klassisk Kiss-album, avslutter glamstjernen.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen