Kiss med nye mediespillere

Alternativ tekst mangler
Klikk for større bilde

DP-600 og DP-608 er navnene på de to nye spillerne. Den eneste forskjellen mellom de to er at sistnevnte har en innebygd 80 GB harddisk. For første gang har også Kiss innebygd trådløs støtte, i tillegg til en vanlig 100 Mbps nettverkstilkobling.

Videoformatene som er støttet er mange: WMV, MPEG-1, -2 og 4. DivX, Xvid og Nero Digital. WMV og DivX er i tillegg støttet i HD-format. Musikkavspillingen støtter WMA, MP3, MPEG og MPEG-2. Bildevisningen støtter JPG og PNG.

Tilkoblingsmulighetene er også gode. Her finner vi en Scart-kontakt, Composite, S-Video, Component, HDMI. Vi finner også Optisk og coaxial digitale lydutganger i tillegg til analoge lydutganger. Faktisk har spillerne en innebygd surround-dekoder og analoge utganger for alle portene. I tillegg til alle disse portene finner vi to USB-porter. En på fremsiden og en bak. Disse støtter masselagringsenheter som eksterne harddisker, mange digitalkameraer og minnepinner.

Det er ikke bare avspilling av multimedietjenester som er støttet. Vi finner også en tjeneste som heter Kiss Online. Her er det elektronisk programguide, webradio, vær, aksjeoversikt og spill. Som om ikke det var nok er det mulig å bruke denne boksen som en IP-TV-boks. Dette vil dog bare fungere der din IP-TV-tilbyder støtter denne boksen for visning av TV.

Prisen på DP-600 ligger i underkant av 2500 kr ifølge prisguiden. Ingen av produktene er på lager, men de er foventet inn i løpet av første halvdel av november.

(Kilde: Kiss)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen