Test

Kingston SSDNow V+ 64 GB G2

Vi fortsetter å sette fokuset på de relativt rimelige SSD-ene. For to uker siden tok vi en nærmere kikk på en 40 GB-enhet fra Corsair, med en prislapp på mer eller mindre akkurat 1000-kroner. Enheter som dette er den billigste inngangen du har til SSD-markedet, og 40 GB holder ofte i lange baner for et operativsystem med tilhørende nytteprogrammer.

Neste enhet ut i lyset blir Kingston SSDNow V+ 64 GB G2, en oppgradert versjon av enheten vi tidligere har testet. Selve SSD-en selges i to forskjellige pakker. Du kan kjøpe enheten helt løst, eller i en startpakke.

Vi kommer nærmere inn på dette etterpå, men vi vil komme med en klargjøring. Vi har her mottatt startsettet, men med tanke på pris og ytelsessammenligning i forhold til vinklingen på denne testen, går vi i hovedsak ut i fra prisen til selve SSD-en, utenfor startsettet. Vi vil derimot gå igjennom begge deler på de følgende sidene.

Uansett, dette er en Toshiba-basert SSD, med en lagringskapasitet på 64 GB. Alene koster enheten akkurat 1000 kroner, og startsett-pakken setter er priset til rundt 1150 kroner. Denne andregenerasjonsmodellen vi nå ser på, kommer den med støtte for TRIM. Følg med meg videre, så setter vi enheten på prøve!

Takk til Kingston som sendte kortet til test.

Kingston SSDNow V Series V+ Gen2 64 GB   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen