TEST: Kingston V+ 200 120 GB

Test Kingston V+ 200 120 GB

Gyllen ytelse for folk flest

Leverer streit ytelse til en streit pris, men det finnes alternativer.

Konklusjon

Med V+ 200 120 GB treffer Kingston akkurat den brukergruppen de sikter seg inn mot. Ytelsen denne SSD-en leverer er ikke helt der oppe blant det beste av det beste, som deres egen HyperX, men den er mer enn god nok for folk flest.

Kort og greit vil en SSD som dette dekke et generelt behov, spesielt om du kommer rett fra en tradisjonell harddisk, uten at du får eller må betale for det lille ekstra.

SSD-en kan også leveres som en pakkeløsning der du får med alt du trenger av utstyr og programvare for å overføre det innholdet du i dag har på maskinen, til SSD-en. V+ 200-serien kommer også i en rekke forskjellige kapasiteter, så du har mye å velge mellom.

Som vi nevnte innledningsvis er det i all hovedsak pris disse SSD-ene kan differensiere seg på, et område Kingston også treffer godt.

Modellen med 120 GB innabords, som er den vi har testet, koster rett i overkant av en tusenlapp. Det er i det billigste sjiktet for disse SSD-ene, og bare noen tiere mer enn modeller som Agility 3 og Force 3.

Ytelsestestene viser imidlertid at de to nevnte konkurrentene kan levere litt mer fart og spenning enn hva V+ 200 stiller med. Totalt sett vil vi si at de to levere et hakket bedre produkt for pengene.

Inn fra sidelinja kommer også Samsung 830 snikende, som fortsatt er en av de bedre SSD-ene på markedet totalt sett. Den har ikke den samme maksimale ytelsen som Kingson her kan skilte med, og koster rundt 200 kroner mer. Den kommer imidlertid pakket med en ytelse som er hard og stabil under alle oppgaver.

Alt i alt er V+ 200 en god SSD som leverer meget god ytelse for folk flest, til en streit pris. Du gjør ingenting galt om du velger å kjøpe den, men det finnes altså et par alternativer som vil gi deg mer for pengene.


+ God ytelse
+ Lave forsinkelsestider
+ Høyt antall IOPS
+ Kommer i mange kapasiteter, og med nyttig tilbehør


- Andre produkter kan levere mer for pengene

Kingston SSDNow V+200 120GB

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen