TEST: Kingston V+ 200 120 GB

Test Kingston V+ 200 120 GB

Gyllen ytelse for folk flest

Leverer streit ytelse til en streit pris, men det finnes alternativer.

IOmeter

IO-meter-testen

Filene vi bruker for de forskjellige testene kan du finne i forumets egen SSD-benchmark-tråd. Der finner du også mange gode råd og tips rundt SSD-er. Workstation-testen benytter 8 kb-filer, 20 prosent sekvensiell og 20 prosent skriv. Resten av testene kjøres med 4 kb tilfeldig skriving/lesing, QD 64, og akkurat i dag med 512 b sector boundaries.


Første test V+ 200 må bryne seg på er målingen av antall operasjoner den kan klemme unna hvert sekund – IOPS. Når småfilene på 4 kb skal leses og skrives kommer Kingston meget godt ut, med 86 000 IOPS ved lesing, og 17500 ved skriving. Dette er i samme klasse som de bedre SandForce-baserte SSD-ene.

Klikk for større versjon
Klikk for større versjon

Under den samme testen registrerte vi hvor lang forsinkelsestiden var, og også her gjør Kingston det akkurat som man forventer. Tidene er som resten av SSD-ene på markedet veldig gode.

Gjør vi belastningen litt større, noe denne Workstation-testen reflekterer, kommer V+ 200 inn med 13 000 poeng. Det er akseptabel mengde som plasserer SSD-en midt på treet. Vi skulle gjerne sett at poengsummen var noe høyere, men direkte dårlig er den ikke.

AS SSD Benchmark

AS SSD er også en kombinert test der flere egenskaper testes, og i likhet med Workstation-testen havner Kingston midt på tréet. Drøyt 400 poeng er en god måling, men vi skulle gjerne sett at den kunne sniffet på 500-tallet, og på den måten havne i samme sjikt på OCZ Octane og Corsairs Force-serie.

Ser vi på de individuelle målingene blir det klart at Kingston taper mest på at sekvensielle hastighetene ikke er så høye som de gjerne burde vært, samtidig som leseytelsen av filer på 4 kb over 64 tråder ligget et godt hakk under det ideelle. Dette er tall som gjerne preger SandForce-baserte enheter, mens andre modeller som Samsung 830 kan levere en god del mer.

Kingston SSDNow V+200 120GB

Norges beste mobilabonnement

April 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Youteam 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen