KillBill senker prisene

KillBill senker prisene

Etter to rolige uker tar Nutel igjen frem prisøksa og gjør det enda billigere for nordmenn å ringe.

For drøyt to uker siden lanserte Nutel KillBill for å hjelpe mobilkunder å kutte regninga. Det satte i gang en priskrig mellom OneCall, som har lovet sine kunder å alltid være billigst, og Nutel som vil presse de store teleaktørene til å senke mobilprisene.

På få dager var prisene – hos de billigste aktørene – halvert.

Store marginer
Nå setter Nutel månedsavgiften på KillBill ned fra 65 kroner til 39 kroner, og dermed rykker de forbi OneCall på Post- og teletilsynets priskalkulator Telepriser.no.

- Vi gjør ikke dette for å ligge øverst på Telepriser, men vi vil igjen bekrefte at det er store marginer å gå på innen telebransjen, sier salgs- og markedssjef Siri Wormdahl i Nutel til Mobilen.no

- Vi vil med dette sende stafettpinnen videre til de store mobilaktørene som fremdeles ikke har senket prisene sier, sier hun.

OneCall lover å svare
Nutel hevder at de ikke er i krig med OneCall, men at de vil utfordre de store markedslederne. Dette mener salgs- og markedsdirektør Thomas Sandaker i OneCall er vås.

- Telenor og NetCom har vist tidligere at de ikke lar seg utfordre av små serviceprovidere, og at Nutel stadig kryper under våre priser viser at det er nettopp førsteplassen på Telepriser de er ute etter, sier han til Mobilen.no.

Igjen lover Sandaker at gleden vil bli kortvarig for Nutel.

- Vi kommer selvsagt til å svare Nutel også denne gangen. Vi har lovet kundene våre å være billigst, og det skal vi holde, sier han.


Nutel KillBill har 90 inkluderte ringeminutter og 80 SMS inkludert i månedsavgiften på 39 kroner. Les mer på selskapets hjemmeside.

OneCall Faktura har 55 inkluderte ringeminutter og 55 SMS inkludert hver måned. I skrivende stund, før det varslede priskuttet, har OneCall Faktura et minstebeløp på 45 kroner i måneden. Les mer på selskapets hjemmeside.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen