KillBill på topp igjen

Alternativ tekst mangler

Nutel lanserte tidligere denne uka abonnementet KillBill som toppet listen over de billigste på Post- og Teletilsynets prisliste, Telepriser.no.

One Call, som hadde tidligere topplassering, viste seg å ikke være helt fornøyd med sin nye plassering. Det førte til at One Call satte ned prisene, og stilte med topplassering i går.

Thomas Sandaker i One Call presiserte at situasjonen kunne se annerledes ut i dag. Og deg gjør den. I dag er nemlig KillBill på topp igjen.

Spørsmålet er hvor lenge det varer. Sandaker forklarer at det har stor symbolverdi og god markedsverdi å ligge på topp på Telepriser.no. Derfor lover han at selskapet skal fortsette å presse på pris.

– Vi setter pris på konkurranse og ønsker de nye konkurrentene velkommen, sier Sandaker, og legger til at One Call er blant de få aktørene som har råd til å kjøre priskrigen helt ut.

Nutel er imidlertid ikke like opptatte av å ligge øverst, selv om det er tydelig at de presser på prisene sine de også.

- Vi er i utgangspunktet ikke ute etter å være absolutt billigst, men har som uttalt målsetting at vi skal være blant de billigste. Det vi først å fremst er ute etter er å sette fokus på at forbrukerne får de prisene og ikke minst den informasjonen de rettmessig har krav på, sier Siri Wormdahl, markedssjef i Nutel.

Samtidig sier Nutel klart ifra om at det trengs en etikkdebatt i telekombransjen.

- Alt for mange mobilbrukere blir villedet av reklame som lover dem billige abonnementer – men som slettes ikke er så billig. Skjulte kostnader, bindingstider og oversponsede mobiler er med å gjøre forbrukernes valg vanskelige. Når selv ikke Post- og Teletilsynet klarer å regne riktig sier det litt om hvor vanskelig det er. Vi trenger derfor en etikkdebatt i bransjen og vi håper vi kan være med å starte den, sier Wormdahl.

(Kilder: Telepriser.no, One Call, Nutel)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen