killbill (Foto: Faksimile: nutel.no)

Kill Bill i avtale med Network Norway

Nutel, har nylig gjenoppstått fra de døde, etter en tung periode som endte med konkurs like før jul i fjor. Nå har selskapet også tegnet en avtale med 3G-operatøren Network Norway, skriver VG.no.

Hva avtalen med Network Norway går ut på, er foreløpig ikke kjent. Men det er nærliggende å tro at Kill Bill vil leie nettkapasitet hos Network Norway. Er du tidligere Nutel-kunde eller har du planer om å bli Kill Bill-kunde, vil du dermed antakelig ringe via mobilnettet til Network Norway.

Sistnevnte operatør har seilt i medvind den siste tiden, og har sammen med Tele2 kjøpt den siste ledige 3G-lisensen i Norge.

Håp for tidligere Nutel-kunder

I kjølvannet av Nutel-konkursen før jul har mange av selskapets ti tusen kunder uttrykt bekymring for at pengene de har betalt inn på forhånd for mobilbruken er tapt for alltid. Men på Kill Bills nettsider kan man nå lese følgende:

"KILLBILLs nye utenlandske eiere har lagt frem et forslag for Nutels bo som innebærer at forskudd som er innbetalt av tidligere Nutelkunder, videreføres helt eller delvis gjennom nye KILLBILL.

Forhandlingene er ikke sluttført, men boets innstilling så langt, gir grunnlag for håp om at tidligere Nutelkunders innebetalte forskudd for fremtidige abonnementsperioder ikke vil være tapt."

Der med ser det ut til å være håp i hengende snøre for Nutel-kundene likevel. Vi kommer tilbake med mer når Kill Bill offentliggjør mer informasjon om sine nye tjenester

(Kilder: VG.no, Nutel.no)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen