Test

Keysonic KSK-8003UX

I redaksjonen står det to Apple-maskiner. Den ene er en Powerbook 150, den andre er en Macintosh Classic med et tilhørende Apple Classic II-tastatur. Det er lenge, veldig lenge, siden disse produktene var aktuelle på markedet. Uansett, jeg minnes fortsatt de klassiske tastaturene med solide, høye knapper og en helt forferdelig trykkelyd som har dominert markedet helt frem til for ti år siden.

Tidene har endret seg, uten tvil. Personlig mener jeg fortsatt at de gode gamle tastaturene byr på en grunnleggende god komfort, men seige tastetrykk og høye lyder var ikke akkurat gyllent på noen måte. Uansett, jeg savner nesten disse tastaturene litt, her jeg sitter med mitt ultraflate produkt fra Fujitsu Simens. Mange er nok uenige med meg, men for dem som faktisk støtter deler av denne påstanden, vil jeg presentere dere for Keysonic KSK-8003UX.

Tastaturet kan nesten se ut som et produkt som ble lansert for 10 år siden. Det kan kanskje være poenget, men på innsiden er ting gjort betydelig mer moderne. Fritt programmerbare taster, anti-ghosting og myke taster er nøkkelord produsenten kan friste med. Bla videre til neste side, så tar vi en nærmere kikk!

Takk til Maxpoint som sendte produktet til test.

Keysonic KSK-8003UX   Les mer »

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen