Kevin Smith tar tv-rolle

Grunnen til at Kevin Smith nå blir tv-skuespiller er fordi han vil bli en bedre regissør. Smith har hatt stor suksess som regissør og er kanskje mest kjent for debutfilmen sin, "Clerks", som for lengst har fått status som kult-film.

- Det burde bli en interessant opplevelse, ikke minst hvis serien fungerer like bra som manus. Da vil det hele ende opp som et bra sideprosjekt for meg, sier Smith til MTV.

Ingenting å tape

Kevin Smith er for tiden aktuell med oppfølgeren til den 12-år gamle "Clerks" og forbereder også et grøsser-prosjekt som ikke har premiere før i 2008. I mellomtiden skal han altså ha hovedrollen i en splitter ny humorserie.

Foruten å være en veletablert regissør, er Smith kjent for sine opptredener som Silent Bob, høyrehånden til den mer pratsomme makkeren Jay. I 2001 viet han en hel film til de to nevnte karakterene, som skulle avslutte serien med filmer de to har opptredd i. Nå søker han nye utfordringer i en mer snakkesalig karakter som altså er en av hovedrollene i serien "Manchild".

- I verste fall lærer jeg et par ting om skuespill, i beste fall får jeg noe nytt å drive med i fire måneder hvert år, fortsetter Smith til MTV.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen