Kevin Smith drar til rommet

Den populære indie-regissøren/manusforfatteren har stadig nye jern i ilden, og nå skal han utforske en hittil urørt sjanger.

Kevin Smith har gått en lang vei siden sin første film
Kevin Smith har gått en lang vei siden sin første film "Clerks". Mange mener allikevel at dette er hans beste film...

Nytt tema

Komedien, som ennå ikke har fått noen tittel, blir Smiths første science fiction-film. Ifølge The Hollywood Reporter er et førsteutkast av manuset allerede skrevet, og The Weinstein Company, som har produsert de fleste av Smiths filmer, skal ha meldt sin interesse for prosjektet.

Filmen skal inneholde referanser til en rekke andre sci-ci-filmer, men også behandle et tema som hittil har vært ukjent terreng for Kevin Smith. Filmen skal nemlig handle om et far/sønn-forhold.

- Alle forholdene i filmene jeg har laget hittil har enten innebært en fyr som faller for en jente, eller to typer som henger sammen i "bromantiske" komedier. Jeg ville utforske en far og en sønn, sa Smith.

Høyt budsjett

Sjangerskiftet ser ut til å innebære vesentlig høyere produksjonskostnader enn tidligere, for budsjettet til sci-fi-komedien vil visstnok havne på mellom 45 og 50 millioner dollar. Dette er omtrent dobbelt så mye som hans dyreste film hittil, den kommende "Zack and Miri Make a Porno", som kostet rundt 24 millioner dollar.

Dessverre ligger premieren til sci-fi-komedien en stund frem i tid, for prosjektet vil sannsynligvis ikke utvikles videre før hans neste film, grøsseren "Red State", er i boks en gang i 2010.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen