Kazaa til mobilen

Den siste versjonen av Kazaa Media Desktop, for tiden verdens mest kjente fildelingsprogram, inneholder en funksjon som kan tenkes å falle i smak hos mange mobilbrukere rundt om i verden. Nå kan man nemlig bruke det populære programmet til å søke etter nye ringetoner til mobiltelefonen sin.

Det er den britiske underholdningsleverandøren TMS som har fått den lukrative oppgaven med å levere ringetoner til Kazaa, som igjen vil gjøre disse tilgjengelig for sine 60 millioner brukere på verdensbasis. Kanalen som inneholder ringetonene vil bruke plattformen TMS WiDE, som blant annet muliggjør internasjonal betaling via operatører over hele verden.

Når man søker etter ringetoner får man opp en liste over treff som passer til søkekriteriene. Finner man den låten man er ute etter, kan man velge mellom å høre på denne før man eventuelt bestiller ringetonen via telefonen.


Ved å fylle ut de fire punktene til venstre får man opp bestillingsinformasjonen til høyre

Betalingen av ringetonene skjer raskt og enkelt ved at man fyller ut hvilket land man bor i, hvilken operatør man bruker, hvilken produsent som har laget telefonen og til slutt modellnummeret på denne. Når man har fylt ut de fire feltene får man opp en kode som man sender til et bestemt telefonnummer hos operatøren.

Ved bestilling av en ringetone vil man bli belastet på samme måte som de aller fleste andre slike tjenester i Norge, nemlig via operatøren. Dette er ganske imponerende når man tenker på at tjenesten leveres til 90 forskjellige land.

Ved å implementere en så populær tjeneste som nedlastning av ringetoner i et program som brukes av femten ganger Norges befolkning kan det tenkes at Kazaa og samarbeidspartnerene har lagt gullegget. Vi liker ihvertfall konseptet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen