Kazaa rettssak i Australia utsatt

  • Endret
Det var musikkbransjens egne etterforskere som gjennomførte raidene etter at de hadde fått tillatelse. I tillegg til Kazza ble også 4 internett leverandører raidet av de samme etterforskerne.

I retten på tirsdag ba Shareman om å få utsatt rettssaken inntil en tilsvarende på gående sak i USA blir avgjort. Der tapte plateselskapene i retten i et forsøk på å stenge fildelingstjenesten, denne saken er blitt anket. Plateselskapene har nylig tapt en tilsvarende sak i Nederland.

Alle de bevisene som platebransjen har tatt beslag i, har allerede blitt vis i forbindelse med rettssaken i USA. I tillegg er også kildekodene til programmet vist under rettssaken.

Shareman mener at plateselskapene har missinformert for å muligheten til å raide kontorene. Derfor vil det bli gjennomført en høring i retten 20. februar og inntil det får platebransjen ikke muligheten til å benytte samlet materiale.

Konkurrentene til Kazaa synes at rassiaen var helt greit. Toppsjefen i Morpheus mener at nå får endelig verden vite hvor mye informasjon selskapet samler om sine brukere. Les mer her.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen