Kazaa rettssak i Australia utsatt

  • Endret
Det var musikkbransjens egne etterforskere som gjennomførte raidene etter at de hadde fått tillatelse. I tillegg til Kazza ble også 4 internett leverandører raidet av de samme etterforskerne.

I retten på tirsdag ba Shareman om å få utsatt rettssaken inntil en tilsvarende på gående sak i USA blir avgjort. Der tapte plateselskapene i retten i et forsøk på å stenge fildelingstjenesten, denne saken er blitt anket. Plateselskapene har nylig tapt en tilsvarende sak i Nederland.

Alle de bevisene som platebransjen har tatt beslag i, har allerede blitt vis i forbindelse med rettssaken i USA. I tillegg er også kildekodene til programmet vist under rettssaken.

Shareman mener at plateselskapene har missinformert for å muligheten til å raide kontorene. Derfor vil det bli gjennomført en høring i retten 20. februar og inntil det får platebransjen ikke muligheten til å benytte samlet materiale.

Konkurrentene til Kazaa synes at rassiaen var helt greit. Toppsjefen i Morpheus mener at nå får endelig verden vite hvor mye informasjon selskapet samler om sine brukere. Les mer her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen