Kazaa på veg til å bli lovlig

  • Endret
Verdens mest brukte fildelingstjeneste skal gjøre et forsøk på å bli mer lovlig. For å få dette til har de inngått et samarbeid med Altnet. Taktikken de bruker for å få med seg brukerne er at de vil betale brukerne for å dele. Dersom du deler mange Altnet , sparer du også opp en bonus. Utbetalingen av bonusen vil skje i form av nedlastning av andre Altnet filer.

Når Kazaa kommer med sin neste versjon i løpet av denne uken, kommer det samtidig ned et program fra Altnet. (Søkene vil da kunne gi 2 filer, en lovlig fra Altnet og en ulovlig fra Kazaa. De lovlige filene til Altnet alltid komme øverst i resultatet og være mulig å laste ned dersom du har tillatelse. Altnet sine filer har en elektronisk beskyttelse som styrer hvordan filene blir brukt og åpnet. Dersom en bruker forsøker å laste ned en Altnet fil, vil du få et tilbud om å bli medlem av nettverket. Del og tjen. Dersom du ikke ønsker denne tjenesten, kan Altnet programmet avinstalleres etter nedlastningen.

Per i dag selger Altnet 20 millioner sanger og spill hver måned. Dersom de får fart over avtalen med Kazaa vil det kunne bli veldig mye mer. Musikk bransjen har lenge trenert et samarbeid med Altnet grunnet deres nære knytning til Kazaa. Har er det en rettssak på gang.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen