Kaster seg på Starcraft-bølgen

Ifølge en pressemelding er hele Razer-gjengen svært ivrige Starcraft-spillere, og med tanke på at Starcraft også blant andre er et populært spill er det kanskje ikke så rart at Razer nå har utviklet en egen serie spesielt for Starcraft II. Razer mener også at designen for denne serien er som snytt ut av spillet.

Razer Spectre Starcraft II Gaming Mouse er en lett mus med fem knapper og en sensor på 5600 DPI. Den byr også på 1000 Hz utrapolling og 1 ms responstid. Musen har også et lyssystem som Razer har gitt navnet APM (Actions-Per-Minute), der formålet er å gi brukeren en tilbakemelding på hvor effektiv vedkommende er med musen. Veiledende pris i Europa blir 79,99 Euro, tilgjengeligheten er satt til tredje kvartal.

Marauder Starcraft II Gaming Keyboard er et kompakt spilltastatur som samme responsen som musen, samt optimalisert trykklengde på tastene (hva nå enn det skal bety). Tastaturet har også mulighet for å ta opp makroer på direkten. Prisen er her veiledende 199,99 Euro med en tilgjengelighet i tredje kvartal. Lyssytemet APM er på plass også her.

Banshee Starcraft II Gaming Headset skal ha et fokus på maksimal ytelse, komfort og dempning av ekstern lyd. Hodesettet har også lyssystemet fra Razer, så vi antar det på et eller annet vis blinker i takt med musen og tastaturet, hvilket jo blir helt fantastisk. Hodesettet har innebygget volumkontroll og mikrofonen er avtakbar. Prisen og tilgjengeligheten er den samme som for tastaturet.

Starcraft II Zerg Edition Messenger Bag er det siste produktet i serien og har heldigvis ikke lyssystemet integret. Derimot er dette en polstret skulderveske for alt utstyret som er nevnt over. Prisen er satt til 89,99 Euro og en tilgjengelighet i tredje kvartal.

(Kilde: Razer)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen