Kaster seg over sosiale spill

Alternativ tekst mangler

De siste årene har dataspill der du spiller sammen med tusenvis av andre mennesker over internett fått skikkelig fotfeste i PC-verdenen. Denne trenden begynte i Asia, og forflyttet seg gradvis over til Europa og andre deler av verden.

Nå har den samme trenden flyttet seg over på asiatiske mobiltelefoner. Etterhvert som telefonene har blitt mer avanserte, fått hurtig internettilgang og større skjermer, har det nemlig dukket opp en rekke mobilspill der du spiller sammen med andre mennesker over internett.

Imo er et av de mest populære mobilspillene med flerspillermuligheter over internett, der du betaler en fast sum på rundt 20 kroner i måneden for å spille sammen med andre. Spillet har til nå over 100 000 aktive spillere, som både kan snakke med hverandre og samarbeide om forskjellige oppdrag.

Samguk Jaengpae er et annet spill i samme sjanger, og har fått rundt 80 000 abonnenter siden det ble lansert for bare et halvt år siden.

Mobilbransjen i Asia forventer at spillene vil bli mer og mer utbredt fremover, og tror at spill med flerspillermuligheter over internett vil utgjøre hele 65 prosent av det totale antallet nedlastede mobilspill allerede neste år.

(Kilder: Hankyoreh, SK Telecom)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen