Kast telefonen så langt du kan!

Hvor ellers på jorden enn Finland kan man finne på å bedrive en slik sport? Nei, svaret er nok at finnene er noe for seg selv, samt at de setter pris på mer enn vodka og sauna. Som mye annet har nemlig Nokia gått dem til hodet, og man kan nå vinne premier for å pælme arvesølvet til finnene så langt man klarer.

En telefon man helst vil unngå å kaste!

Man kan velge mellom to grener, freestyle og original, hvor førstnevnte innebærer at man skal kaste telefonen på mest kreativ måte og hvor at meterne betyr mindre. Sistnevnte er mer seriøs og kan virkelig gi utslipp for aggresjon i forbindelse med samtaler som har falt ut, eller at mobilen har sagt takk for seg uken etter at du kjøpte den. Det utrolige er at denne grenen virkelig kan vise til resultater og hvor verdensrekorden ligger på hele 66,72 meter!

Stevnet er svært populært i tillegg til at det får en god del oppslag i media, og deltakere fra 10 nasjoner deltar. Blant disse finner vi deltakere fra Kanada og Australia som understreker at dette ikke kun er noe nordisk samling av særinger. Stevnet arrangeres for fjerde året på rad og holdes i Nyslott i Finland.


relaterte nyheter


Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen