Kaspersky 2011 lansert

Det russiske sikkerhetsselskapet Kaspersky Labs har lansert produktene Kaspersky Internet Security 2011 og Kaspersky Anti-Virus 2011. Dette er sikkerhetsprodukter som er rettet mot hjemmebrukere.

Både Kaspersky Internet Security 2011 og Kaspersky Anti-Virus 2011 skal ifølge en pressemelding gi proaktiv beskyttelse i sanntid mot internettrusler. Programmet overvåker systemet, og isolerer mistenkelige ressurser, og skal trenge minimal innvirkning fra brukeren.

De nye pakkene inneholder en egen funksjon for rykterangering. Det innebærer at informasjon om et kjent objekt kan mottas i sanntid uten at det må skannes lokalt av programmet i datamaskinen. Informasjonen kommer fra Kaspersky Labs databaser som oppdateres kontinuerlig av selskapet.

De nye produktene har et forenklet grensesnitt som gir rask tilgang til produktets hovedfunksjoner og innstillinger. En Windows Gadget-funksjon på skrivebordet i Windows Vista og Windows 7, er tilrettelagt for vanlige brukere. Den viser datamaskinens sikkerhetsstatus, og gjør at en fil kan skannes med ett museklikk.

Det er også mulig å benytte installasjonsdisken til gjenoppretting, dersom et problem har oppstått. Denne disken innholder en rekke verktøy for skanning, og for å behandle en infisert datamaskin. Det skal også være mulig å installere programmer på datamaskiner som allerede har blitt infisert av skjulte trusler som rotverktøy.

Kaspersky Internet Security 2011 har funksjoner som "Sikkert sted for websteder" og "Sikkert sted for applikasjoner", som begrenser tilgangen til datamaskinens ressurser. Det har også forbedret sikkerhet mot phishing, som bruker adferdsanalyse for å øke beskyttelsen av digitale signaturer, pluss et virtuelt tastatur.

Videre har programmet funksjonen Geofilter som gir brukerne mulighet til å blokkere domener som er knyttet til spesifikke land. Funksjonen "System Watcher" overvåker hendelser i systemet. Kaspersky Internet Security 2011 inneholder også avansert foreldrekontroll.

Kaspersky Internet Security 2011 og Kaspersky Anti-Virus 2011 er kompatible med 32-bits og 64-bits versjoner av alle Windows-versjoner fra Windows XP til Windows 7. Begge produktene er kompatible med nett-PC-er, og er tilgjengelige i norsk språkversjon.

Kaspersky Internet Security 2011 og Kaspersky Anti-Virus 2011 har veiledende pris på henholdsvis 59,95 USD og 39,95 USD. Les mer om produktene på kaspersky.com.

(Kilde: Kaspersky Labs)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen