Kårer beste smartmobiler og bedrifts-apper

Kårer beste smartmobiler og bedrifts-apper

De nominerte til GSMAs mobilpriser er klare.

GSMA er organisasjonen som står bak verdens største mobilmesse, Mobile World Congress (MWC) i Barcelona. For 18. år på rad deler organisasjonen ut en rekke priser til de mobilproduktene og -løsningene de mener er de beste, blant annet beste smartmobil, beste nettbrett og beste mobilapp for bedrifter og privatpersoner.

Listen over alle de nominerte er nå klar, og vinnerne vil bli kåret på MWC den 26. februar. Listen er ifølge GSMA satt sammen av mer enn 160 uavhengige analytikere, journalister og andre eksperter. 

Både Apple og Samsung nominert i flere klasser

I klassen for beste smartmobil er både Apple iPhone 5, Nokia Lumia 920, Samsung Galaxy Note II og Samsung Galaxy S III nominert. I klassen for beste nettbrett finner vi blant annet Apple iPad Mini, Asus Transformer Infinity, Google Nexus 7 og Samsung Galaxy Note 10.1.

I appkategorien har juryen nominert både DataViz Documents to Go, Dropbox, Evernote, Google for Google Drive og PayPal som beste app for bedriftsmarkedet.  I klassen for den beste appen totalt sett kommer blant annet Dropbox, Flipboard og navigasjonsappen Waze.

Her finner du alle de nominerte i alle klassene

Mobilen.no kommer til å være tilstede på MWC hele messeuken, og vil sammen med vårt søsternettsted Amobil.no holde deg oppdatert på alle de viktigste nyhetene derfra. 

Les også om Mobilen.no sin egen Gulltasten-kåring, og se hvilke produkter som vant blant annet prisen for Årets mobil og årets app i 2012.

(Kilde: Pressemelding)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen