Karaokeparty med iPhone og Memorex

Et mikrofonstativ med høyttaler i foten, ja vel, men ikke bare det. Her er det plass for vår iPhone i en egen holder øverst ved mikrofonen. Med det rette programmet kan vi se teksten til musikken vi hører, mens vår egen malmfulle røst runger fra høyttalerne.

Forsterker
Foten på mikrofonstativet SingStand er nemlig ikke bare en høyttaler. Her finnes det i tillegg en inngang for gitar, og en utgang som gjør det mulig å koble hele sulamitten til stereoanlegget. På foten er det også kontroller for volumet på mikrofon og musikkspiller, og en smart knapp som demper vokalen i musikken du spiller. Dermed kan Bono, Elvis og Sissel Kyrkjebø ta ferie, for nå er det vår tur!

Og skulle vi ha en dårlig dag kan vi sannelig pynte stemmen vår med ekstra klang også.

Memorex


Bak vidunderet står Memorex, som vi inntil nylig trodde hadde gått i graven sammen med kassettspillerne. Men nå er de tilbake med en serie av lydprodukter.

Mikrofonstativet med mikrofon og nødvendige kabler koster like under tusenlappen. Den eneste ulempen for alle ABBA-wannabees er at det ikke er mer enn en mikrofoninngang. Det vil si – det er to, men den andre bruker vi som linjeinngang for mobilen.

En kjapp prøvekjøring hos importøren Tura er alt vi har fått gjort så langt. Men bare vent. På neste firmafest stiller vi med egen SingStand og et durkdrevent rockeband i lomma.

Og skulle det vise seg at sjefen ikke er musikalsk og ber oss om å se oss om etter en ny jobb, så gjør det ingen ting. Platekontrakten er jo så godt som sikret.

Mannen som her demonstrerer SingStand er Harald Kristiansen i Tura. Legg merke til iPhone-holderen under mikrofonen.


Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen