Kappkjør med Petter Solberg på mobilen

Det spesielle med spillet er at du kan kjøre om kapp med venner og kjente enten du sitter på en PC med MSN, eller deltar via mobiltelefonen. Spillet skal du kunne laste ned til mobiltelefonen for rundt femti kroner, mens det er gratis å spille flash-versjonen på PC, opplyser Microsoft.

Spillet skal være det første som utnytter et samspill mellom mobiltelefon, Messenger og Internett.
- Årsaken til at jeg ønsker å samarbeide med nettopp MSN Norge, er våre felles forutsetninger til å utfylle hverandres kunnskap, erfaring og rolle i markedet. Norge er det første land i verden hvor Rally-samarbeidet innledes. Om lanseringen får tilstrekkelig gode tilbakemeldinger, vil andre markeder stå for tur, sier Petter Solberg i en pressemelding.

Skyggerally
Ditt beste resultat vil synes på en resultatliste som er tilgjengelig for alle. Du kan utfordre hvem som helst og kjøre om kapp med deres Ghost-car. På denne måten kan du også måle dine rallyferdigheter mot Petter Solberg.

Solberg skal selv ha vært involvert i utviklingen av spillet. Mobilversjonen skal kunne kjøres på de aller fleste mobiltelefoner (se liste over kompatible mobiltelefoner her).

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen