Kapper Windows Mobile-priser

Annonsør­innhold
Les hele saken »

Microsoft er naturlig nok interessert i å få flest mulig til å ta i bruk Windows-telefoner, en oppgave som blir stadig mer utfordrende etter hvert som det dukker opp flere og flere konkurrenter. Nå ser det ut til at selskapet har funnet ut at priskutt er veien å gå.

I USA får du allerede kjøpt Windows Mobile-telefonen 3125 for $49.95, som tilsvarer i underkant av 300 norske kroner. Selv med tanke på at dette er en av de minst teknologispekkede modellene med Microsofts operativsystem er dette en svært lav pris. Telefonen selges gjennom samme selskap som også har rettighetene til iPhone, altså AT&T.

Selskapet kan også røpe at prisen på nok en Windows Mobile-modell skal senkes til under $100 (ca 540 kroner) i løpet av måneden. Hvilken modell det er snakk om og hvilket selskap som skal selge den er fremdeles hemmelig.

Skal vi tro sjefen for Microsoft Mobile Communication Business, Scott Horn, er det ikke snakk om et midlertidig PR-stunt for å skape blest om Windows Mobile. Flere modeller står nemlig for tur.

– I løpet av de neste ukene, vil du få se betydelige priskutt på mange av telefonene våre, sier Horn til Bloomberg.

Det er ingen kjente planer om å senke prisen på dyrere modeller som HTCs TyTN 2 og I-mates Ultimate-serie.

(Kilder: Bloomberg, Half Life Source)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen