Kansellerer årets gærneste spill
Teknofil

Kansellerer årets gærneste spill

Vi har sett mange spill som setter deg i skoene (eller tvangstrøya) til noen med psykisk helse på halvspretten, slik som relativt ferske Dead Space 2. Å forstå oppførselen til de gale og irrasjonelle har vært en utfordring i alle år, noe underholdningsindustrien også har visst å utforske.

Stein hakke toillat.
Stein hakke toillat.

Gun Loco var et fryktelig godt eksempel på et konsept som enkelt og greit sentrerte rundt at du var klin gærn. Kanskje ble det for mye av det gode.

Ifølge Eurogamer har det sprø og Xbox 360-eksklusive spillet fra Square Enix blitt kansellert. Kunngjøringen skal ha skjedd på spillets offisielle hjemmeside,

Utgiveren selv har ennå ikke forklart hvorfor de har valgt å gi opp spillet. Det er ganske uvanlig at forholdsvis store titler som denne avbrytes kort tid før utgivelse, Gun Loco var satt til å slippes i løpet av året, selv om det har skjedd nylig med andre titler, som True Crime: Hong Kong.

Vi rakk å ta en titt på det annerledes skytespillet under fjorårets Tokyo Game Show-messe, og vår utsendte skribent ble på ingen måte overbevist. Det er altså fullt mulig at Square Enix avbrøt prosjektet fordi det rett og slett ikke så ut til å bli bra nok.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen