Kan ha kopiert Iphone-skjermen

Lanseres disse telefonene 6. mai?
Lanseres disse telefonene 6. mai?

HTC skal ha en stor lansering i London 6. mai. Foreløpig er det ikke kjent hva som skal lanseres, men det har blitt spekulert i om det er den første Android-telefonen som skal dukke opp.

Nå kommer oppfølgeren til HTCs Touch Flo-skjermteknologi, skriver nettstedet MS Mobiles. Samtidig ryktes det at produsenten har en helt ny trykkskjermtype klar for lansering. Spørsmålet er hva slags teknologi de nye skjermene vil være basert på.

Iphone-lignende skjermer i HTC-mobiler?

Det spekuleres i om de nye HTC-skjermene skal være av samme type som i Iphone, eller en lignende skjerm som kan brukes med pekepenn. Det ryktes at de nye telefonene skal bruke batterier med en forholdsvis beskjeden kapasitet på 900 mAh, noe som igjen fører til spekulasjoner om hvorvidt den nye skjermteknologien er basert på OLED. OLED-skjermer er nemlig svært strømgjerrige.

Det kan tenkes at de nye skjermene vil støtte bruk av flere fingre samtidig på skjermen, slik som du kan på Iphone. Alt er imidlertid fortsatt kun rykter.

VGA-skjerm

Denne uken fikk vi også se bilder av tre hittil ukjente telefoner fra HTC, og det tenkes naturlig nok at lanseringen 6. mai vil romme minst en av disse. Ifølge MS Mobiles kommer i alle fall en telefon til å ha en skjerm med 640 x 480 pikslers oppløsning (VGA), samtidig som den er lommevennlig.

Hva som faktisk dukker opp på lanseringen gjenstår å se.

(Kilde: MSmobiles.com)

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen