Kan felles av SMS

Kan felles av SMS

Ifølge VG kan en kjent norsk filmskuespiller bli felt av SMS-meldinger han skal ha sendt til narkotikakureren sin etter at sistnevnte ble stoppet med 11 kilo amfetamin i bilen.

Det var ifølge avisen filmkjendisen som eide bilen, og politiet mener at SMS-meldingene den norske skuespilleren sendte, kan felle ham.

Fattet mistanke
Da politiet fant ut at bilen ikke var meldt stjålet fattet politiet mistanke mot skuespilleren. De arresterte den 43 år gamle sjåføren og sikret seg mannens mobiltelefon. I løpet av de neste dagene tikket det inn en rekke tekstmeldinger til telefonen.

Meldingene var fra den siktede filmkjendisen, og etter det VG kjenner til har han også forsøkt å ringe kureren en rekke ganger etter mannen ble satt i varetekt.

Isolasjon
Kjendisen ble i forrige uke varetektsfengslet i fire uker, med brev- og besøksforbud. I to av de fire ukene skal mannen sitte i total isolasjon. Skuespilleren er ifølge VG en av Norges mest fremtredende skuespillere gjennom mange år. Han har spilt i flere store filmproduksjoner og er internasjonalt anerkjent.

Verken politi eller kjendisens advokat vil kommentere tekstmeldingene noe ytterligere, så da gjenstår det å se om Norge får en narkodømt skuespiller på grunn av SMS-meldinger.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen