Kan denne mobilen redde Motorola?

Motorola hadde nemlig enorm suksess med den syltynne foldemobilen Razr. Problemet var bare at selskapet ikke evnet å fornye seg, og i stedet slapp en endeløs rekke med Razr-kloner. Det har mange ment var mye av grunnen til selskapets store problemer.

Nå har imidlertid selskapet nye modeller på trappene, og den ene kameramobilen håper selskapet skal bringe Motorola opp til gamle høyder.

X Pixl = ZN5
Allerede i oktober i fjor kunne vi for første gang fortelle om 2008-modellene til Motorola. Det var riktignok gjengitte spionbilder fra et møte i Amsterdam. Bildene tyder imidlertid på at den kommende ZN5-modellen er kameramobilflaggskipet X Pixl.

Denne mobilen skulle bli den første fra selskapet med en kameraoppløsning på hele fem megapiksler. X Pixl skulle også utvikles i samarbeid med Kodak. Navnet skulle visstnok være Z12. Dataene og bildene tyder imidlertid på at det blir Motorola ZN5.Er den bra nok?
Selv om kameraet skal, ifølge Slashphone, ha både Xenon-blitz og autofokus tyder imidlertid de første ryktene på at kameraet ikke er godt nok. De som har vært så heldige å få prøve mobilen mener nemlig at bildekvaliteten ikke er bra nok.

Lite er ellers kjent om Motorola ZN5. Det eneste vi hittil vet er at den også vil ha en QVGA-skjerm, være 11,8 millimeter tykk, har Linux som operativsystem og at den har en vanlig 3,5 millimeters utgang for hodetelefoner.

De fleste regner med at telefonen vil bli offisielt bekreftet i løpet av kort tid. Da kan vi forhåpentligvis også få vite pris og eventuell norsk lanseringsdato.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen