Kan denne gruse Nokia N95?

 Kritikere over hele verden har stort sett sagt seg enige i at Nokia N95 er en av tidenes beste mobiltelefoner. Med fem megapiksel kamera, GPS og turbo-3G (HSDPA) har den all den mest avanserte teknologien innebygd.

Konkurrentene har ikke noe lignende å vise til, kanskje med unntak av Sony Ericssons P1i, som er ute i norske butikker i disse dager. Nå skal imidlertid Samsung komme med en mobiltelefon som kan hevde seg.

Stappet med teknologi

Siste internettrykte om Samsung kommende mobiler viser i550, en mobiltelefon stappet med avansert teknologi. Smartmobilen er i likhet med Nokia N95 utstyrt med operativsystemet Symbian Series 60. Men det er støtten for HSDPA og GPS som gjør likheten enda mer slående.

Riktignok har den bare en kameraoppløsning på 3,2 megapiksler, men den skal til gjengjeld ha både autofokus og skikkelig fotoblits. Skjermen skal være på imponerende 2,6 tommer. Andre funksjoner er FM-radio og 3,5 mm hodetelefoninngang. Telefonen har 128 megabyte innebygd minne og støtte for microSD-minnekort.

Samsung i550 skal visstnok lanseres i slutten av 2007 eller i begynnelsen av 2008. Hvorvidt ryktet stemmer, eller om telefonen vil komme til Norge er imidlertid ukjent.

Norges beste mobilabonnement

Januar 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

ICE Mobil 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Hello 5GB


Jeg bruker mye data:

Hello 10 GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen