Er dette Nokia sin nye telefon?
Er dette Nokia sin nye telefon? (Ill: Weibo. )

Dette kan være Nokias neste mobil

Dukket plutselig opp under et arrangement.

Nokia kan se ut til å ha en ny mobilmodell i ermet. Under et arrangement hos HMD Global, selskapet som har produsert de to foregående modellene til Nokia, dukket det nemlig opp en rammeløs telefon, melder Nokiamob.net

Og det er ikke en av modellene som allerede er ute for salg, og navnet var kun Nokia X. Trolig er det snakk om en billig telefon med rammeløs skjerm, og ikke en direkte konkurrent til iPhone X. 

Nokia X6..?

Er dette Nokia sin nye telefon? Ill: Weibo.

På standen ble det vist frem eksisterende modeller, og en ukjent telefon. På plakater og reklamemateriell rundt standen stod det kun Nokia X. Rykter sier at det kan være snakk om en X6, som i så fall indikerer en billigere modell enn for eksempel Apple sin X-modell

Videre skal telefonen angivelig få en 5,8 tommer stor skjerm, som altså ifølge illustrasjonsbildet er såkalt rammeløs. Ellers er det lite som vites som hva denne nye modellen har å by på av maskinvare. 

 

Det snakkes om to ulike utgaver, med enten en MedieTek P60-prosessor og 4 GGB minne, eller en variant med Snapdragon 636 med 6 GB minne. 

Kan lanseres 16. mai

Hva som eventuelt slår til av disse spådommene får vi trolig svar på om noen uker.

På sosiale medier i Kina sirkulerer det nå en invitasjon som ser ut til å komme fra Nokia. Bildet viser et trafikkert kryss som ikke uventet lager en X, og samtidig står datoen 16.5 på bildet. 

Altså blir det spennende å se hva Nokia eventuelt trekker opp av hatten når denne datoen skrives. Frem til da sitter vi altså med et interessant illustrasjonsbilde og rykter om maskinvare som vil være spennende om de slår til. 

PS: Flere bilder av telefonen kan du se her (Nokiamob). 

Lyst å prøve en telefon fra Nokia igjen? 
Sjekk ut denne testen av Nokia 8 »

(Kilde: Nokiamob)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen