(Bilde: Youtube/Nikon)

Kan kameraer være musikalske?

Kreativ reklamekampanje viser at kameraer ikke bare er til å fotografere med.

Stadig flere selskaper får øynene opp for hvordan mer eller mindre interessante videoer kan bli «virale» på nett, altså spres til alle verdenshjørner på null komma ingenting.

Å vite hva som slår an er en utfordring, men Nikon ser ut til å ha truffet midt i blinken med deres musikalske speilreflekskameraer.

Klikketiklikk

Hvor «behagelig» lyden av kameraer er, har vært diskutert opp og ned i mente – og enkelte har til og med laget egne lydfiler slik at man kan sammenligne. Hva var da mer naturlig enn å lage musikk av slikt?

Ved hjelp av 14 av Nikons speilreflekskameraer, alt fra D5200 til flaggskipet D4, har Benjamin Von Wong og komponist Andrew Kesler skapt en liten musikksnutt utenom det vanlige.

Les også: Slik er Nikon D7100

Kameraene har en total verdi av 30 000 amerikanske dollar (rett oppunder 200 000 norske kroner), og som videoen nedenfor viser har de mange ulike lyder å by på. Til og med de mer irriterende pipelydene fra menyene har fått en stemme i verket.

Hva synes du, egner kameraene seg som instrumenter? Se videoen nedenfor og bedøm selv. 

Vil du heller bruke kameraet til å ta bilder med? Her får nybegynneren noen kjappe tips om hvordan å bruke et speilreflekskamera »

(Kilde: cnet.com)

 

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen