Kan denne filmen bli råere enn The Matrix?
Teknofil
(Bilde: YouTube)

Kan denne filmen bli råere enn The Matrix?

Se traileren på sci-fi-filmen Jupiter Ascending.

Science fiction-filmen Jupiter Ascending har premiere 25. juli i Norge, og kanskje kan det være verdt å krysse av den datoen allerede nå.

Den er nemlig skrevet, regissert og produsert av Lana og Andy Wachowski, som også stod bak The Matrix-trilogien og V for Vendetta.

Mila + Channing = ???

Jupiter Ascending handler om at en futuristisk versjon av jordkloden kommer under angrep. Dronningen av universet har sendt en leiemorder for å henrette en ung kvinne, en vaskedame som viser seg å ha uante krefter. Også er det tilsynelatende masse action.

På rollelisten finner vi That 70s Show-flørten Mila Kunis og kjekkasen Channing Tatum i hovedrollene, noe som ikke nødvendigvis vitner om en episk film av noe slag. Men kanskje det slår heldig ut? Heldigvis er rutinerte Sean Bean med også, og det samme er Terry Gilliam – kjent fra Monty Python.

I traileren ser vi noen stilige, futuristiske dingser også. For eksempel sko som tilsynelatende gjør at du kan fly, eller en hanske som du tilsynelatende kan kommunisere med. Noen flyvende fremkomstmidler og ikke minst et øye som kanskje kunne vært «Google Glass versjon 42.0» er også med i Jupiter Ascending.

 

Det er litt delte meninger i redaksjonen om hvor mye vi kan forvente av Jupiter Ascending, men hva tror du? Kommenter i forumet nederst på siden!

Film-fan brukte ett år på å sette sammen dette klippet:
1001 filmer du må se før du dør – på 10 minutter!

(Kilder: Gizmodo, IMDb.com)

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen