Kampanje på Canon EOS 350D

I et forsøk på å trekke til seg flere kunder lanserer Canon en verdensomspennende kampanje der heldige vinnere blir trukket ut, og får tilbake hele prisen for kameraet ved framlegging av kvittering. Det som er originalt med kampanjen er måten vinnerne blir trukket ut på. Canon har lagt inn en kode i hvert EOS 350D, og hvis du har et vinnerkamera vil du få beskjed om dette på LCD-skjermen på kameraet når kampanjen er over.

For å gjøre det ekstra spennende er denne beskjeden gjemt i menyen i kameraet, og at du må lete etter den. Canon Norge sier i en uttalelse at dette er gjort for å få brukerne til å gjøre seg bedre kjent med menyene som finnes i kameraet, og på den måten kunne utnytte kameraets fulle potensial i større grad.

Kampanjen varer ut april, og beskjeden hos de heldige vinnerne vil dukke opp om kvelden den 30. april, og bli liggende i 5 dager. Det er derfor viktig å sette datoen og klokkeslettet på kameraet riktig, så det ikke oppstår problemer med dette.

Hvis du er en av de heldige vinnerne, ta kontakt med Canon Norge for nærmere informasjon om hvordan du får tilbakebetalt kjøpsprisen. Canon presiserer at de kun tar imot henvendelser for kameraer kjøpt i Norge, og beregnet på det norske markedet.

Kort tid etter at Canon offentliggjorde denne kampanjen kom det informasjon fra et russisk nettsted om at de regnet med å kunne hacke firmware i kameraet, så du vil kunne se med en gang om du har et vinnerkamera. Om dette stemmer, og hva Canon evt. kommer til å gjøre med det er ikke kjent.

Oppdatert 02.04.2005: Dette var årets aprilspøk fra Akam.no. Det finnes dessverre ingen slik kampanje fra Canon. Håper dere satte pris på spøken.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen