Kampanje for Firefox 1.5

For to uker siden var det ett år siden Firefox 1.0 ble sluppet. Den er blitt lastet ned over 100 millioner ganger i løpet av dette året, ifølge Mozilla Foundation. Det er nå like før Firefox 1.5 skal slippes, og denne lanseringen skal ikke foregå i det stille.

Mozilla Foundation skal reklamere for Firefox 1.5 med en videokampanje, og det er brukerne som skal sende inn sine videoer. Konkurransen blir todelt: Den ene videoen skal vise brukerens opplevelse av Firefox, og den andre skal være ren reklamevideo på 30 sekunder for Firefox. De beste videoene skal så kåres og premieres. Mozilla Foundation skal levere programmene som kan brukes til å lage disse videoene. Detaljene rundt konkurransen er foreløpig ikke lagt ut, men du kan lese mer om dette på nettsiden spreadfirefox.com.

Siste stabile Firefox-versjon er 1.0.7, men versjon 1.5 blir trolig sluppet om noen få dager. Du kan allerede nå laste ned Firefox 1.5 RC3 hvis du har lyst å teste den. Mozilla Foundation har videre planer om å slippe Firefox 2.0 i midten av neste år og Firefox 3.0 i år 2007.

Kilder: betanews.com

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen