Kameratøffing og ny Walkman

Sony Ericsson lanserte tre nye mobiler i henholdsvis Walkman- og Cybershot-serien. W980 skal ta over roret som toppmodellen blant musikkmobilene, og er en foldetelefon hvor hele fronten brukes til musikkstyring.

Send musikken din
Telefonen har åtte gigabyte minne, innebygde stereohøyttalere og en FM-sender som lar deg sende musikk til andre kilder, for eksempel bilradioen din. Mobilen har også et 3,2 megapikslers kamera og andre funksjoner vi kjenner igjen fra tidligere Walkman-modeller, som ristekontroll, Track ID og albumvisning.

Kameramobilen C902 er har et fem megapikslers kamera innebygd, og er bare 12 mm tynn. Selve kameraet skjules av et deksel som ser ut som en del av mobilen når du ikke tar bilder. Nytt er det også at du bruker berøringsområder på skjermen til å styre funksjoner som blits, iso-innstillinger og annet med pekefingeren.

Nå begynner også kameramobilene å få funksjoner som tidligere var forbehold vanlige digitalkamera, og C902 har både autofokus og ansiktsgjenkjenning. Du har 160 megabyte lagring til rådighet, og kan øke dette ytterligere ved å sette inn minnekort.

Telefonen har også støtte for super-3G og edge, for kjapp nettsurfing.

Tåler en trøkk
Lillebror C702 kommer med en oppløsning på 3,2 megapiksler, men har også blits, autofokus og ansiktsgjenkjenning. Den gjør også et par ting C902 ikke kan, som at den innebygde GPS-en automatisk merker nøyaktig hvor bildene dine blir tatt – såkalt geotagging. Den fungerer selvsagt også som en helt vanlig GPS, og kan guide deg hvor du vil.

C702 er også bygd for å tåle en støyt, og skal være både støv- og sprutsikker. Det gjør den også noe mer klumpete enn C902, og ikke på langt nær så elegant.

Alle de tre overnevnte mobilen skal komme i salg i løpet av andre kvartal i år. Priser har vi ennå ikke fått oppgitt.

LES OGSÅ OM LANSERINGEN AV Z770, G700 OG G900.
LES OGSÅ OM LANSERINGEN AV X1.

Norges beste mobilabonnement

August 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen