Kameramobil på pinne

Sommeren er tiden for festivaler, konserter og store utendørsarrangementer, og kameramobilen er trofast med på alt vi foretar oss. Dessverre er det ikke nok plasser på første rad til at alle kan stå der og få med seg alt som foregår, men Pic Stic løser dette problemet.

I utgangspunktet lurte vi rett og slett på om vi skulle kåre kameramobiler til ukens og kanskje månedens dings, men etter å ha sett Pic Stic fikk vi en ny selvskreven favoritt!

Forlenger
Vi har mange ganger ønsket at armene var litt lenger, slik at vi kunne stikke mobilen opp i folkemengden og klare Ã¥ ta bilder av mer enn bare nakken til han foran.  

Dette har mobiloperatøren Orange fanget opp!

Orange har utviklet Pic Stic for de mange anledningene hvor du selv er et hode for kort til å klare å fange sommerminnene med kameramobilen. Fest mobilen i toppen av pinnen og stikk den over folkemengden, og vips så er du kun et lite klikk unna å forevige sommeridyllen.

Pic Stic er en liten pinne som kan dras ut til å bli et langt ”kamerastativ” du kan feste mobilen på. I bunnen av pinnen er det en utløser som presser på utløserknappen på mobilkameraet selv når mobilen henger en meter over deg.

Orange har allerede vist frem Pic Stic på en rekke arrangementer denne sommeren, og lanseringen skal være rett rundt hjørnet.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen