Kameramobil på pinne

Sommeren er festival- og konserttid, og med kameramobilen lett tilgjengelig er det enkelt å forevige musikalske høydepunkt. Alle som har stått et stykke fra konsertscenen med et folkehav fremfor seg vet imidlertid at det er mer eller mindre umulig å ta bilder av artistene uten å få med både hode og skuldre til de foran, og om man er riktig heldig - en liten bit av scenen.

Akkurat derfor har mobiloperatøren Orange utviklet Pic Stic som skal gi deg de ekstra centimetrene du trenger for å heve deg over folkehavet. Dermed vil du kunne ta bilder uten allslags forstyrrende elementer. Pin Stic er kort fortalt en lang pinne du kan rulle ut, som du fester mobiltelefonen på.

Ved å trykke på utløseren på bunnen av pinnen vil Pic Stic presse mot bildeknappen på mobiltelefonen som da vil ta et bilde. Dette gjør at du kan fange øyeblikket i ro og mak uten å måtte hoppe opp og ned for å prøve å rekke over hodene til langt høyere og glade festivaldeltakere.

Det er liten tvil om at Pic Stic er et kjekt redskap for de av oss som ikke måler så altfor mange centimeter over bakken. Fremover vil vi kanskje bytte ut de trofaste ligherne med mobilpinner når vi skal på konsert.

Orange har vist frem Pic Stic på ulike arrangementer denne sommeren, og planlegger å lansere den om ikke så altfor lenge.

(Kilder: Mirror, ShinyShiny, MobileMag)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen