Kameraet hånden din liker
Teknofil

Kameraet hånden din liker

Annonsør­innhold
Les hele saken »
Det er neppe mange som bruker videokameraet så ofte at de får varige skader i armen eller håndleddet. Likevel lanserer nå Samsung et kamera som skal hjelpe deg å unngå dette.

Skal spare håndleddet ditt
Kameraene C10 og C14 er utviklet for at du skal kunne ta video med et mest mulig ergonomisk grep. I stede for å måtte bøye håndleddet oppover skal du med dette kameraet kunne ta bilder med strak arm. Linsen er utviklet slik at det kan vinkles i 25 grader. På denne måten kan du filme rett frem mens kameraet peker skrått nedover.

- Samsungs nye videokameraer er brukervennlige og innovative. Det vinklede objektivet gir brukeren flere fordeler. Videokameraet holdes på en mer ergonomisk riktig måte, noe som gir mindre belastning på håndleddene. Dette er praktisk for dem som filmer mye, skriver Samsung i pressemelding.


For mange som er vant med tradisjonelle videokameraer vil nok likevel dette designet kunne være mer til forvirring enn fornøyelse i starten.

Kommer uten HD
Kameraet C14 kommer med 16GB innebygd minne, mens C10 benytter kun minnekort som lagringsenheter. Begge kameraene har 10 ganger optisk zoom og billedstabilisator. Kameraene skal ha en batteritid som lar deg filme 140 minutter i strekk og du kan se det du filmer på den 2,7 tommer store LCD-skjermen. Kameraene kommer ikke med HD-oppløsning men vil kunne lagre 23 minutter per gigabyte.

Kameraene vil komme i norske butikker i mai måned. C10 får en pris på 2000 kroner, mens C14 vil koste 2400 kroner.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen