Kameradrone tar deg med «inn» i fyrverkeriet
(Bilde: YouTube)

Kameradrone tar deg med «inn» i fyrverkeriet

Se det fascinerende klippet .

For fotografer handler mye av arbeidet om å ikke bare finne gode motiver, men også spennende perspektiver. I så måte er de stadig mer populære kameradronene et meget nyttig verktøy, og blir hele tiden mer avanserte.

Bare fantasien setter grenser for hva man kan bruke dronene til når det gjelder fotografering og videoopptak. Nå har det dukket opp en video som gjør et allerede spektakulært fenomen enda mer fascinerende ved hjelp av en flyvende kameradrone.

En YouTube-bruker ved navn Jos Stiglingh har nemlig lastet opp et klipp på nettstedet YouTube hvor vi får se eksploderende fyrverkeri filmet med en drone.

Farlig nær

Videoen er tatt opp med en drone av typen DJI Phantom 2 som var utstyrt med et actionkamera av merket GoPro Hero3 Silver.

Opptaket ble gjort under amerikanernes 4. juli-feiring. Fyrverki-showet er temmelig heftige saker, med raketter flyvende både fra land og fra båter.

Det fascinerende med videoen er at seeren tidvis havner regelrett «inni» selve eksplosjonene. I beskrivelsen av videoen på YouTube forsikrer fotografen imidlertid at dronen ikke ble skadd under opptaket. Klippet, som httil har fått over 7 millioner visninger, ser du under.

Kameradronene blir stadig bedre: Nå er de smarte nok til å holde seg unna flyplasser »

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2019

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Sponz 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

GE Mobil Leve 6 GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen