Kamera til skjorta

Hvis du fører dagbok og føler at du ikke har nok tid til å få med alle detaljene fra dagen din, kan denne nye dingsen fra Starnex være noe for deg. SG 210 Self Guard System er et lite kamera forkledd som en knapp på jakken eller skjorten din.

SG 210 tar opp video med lyd, og kan med strømsparing gjøre opptak i opp til ti dager. Kameraet har en bevegelsessensor, og vil automatisk begynne å filme når det oppdager bevegelse.

Opptakene overføres via blåtann til noe som ser ut som et vanlig digitalkamera, som igjen lagrer på minnekort. Enheten er utstyrt med et minnekort slik at du enkelt kan flytte opptakene over til en datamaskin.

Kameraet har flere bruksområder enn å filme hva du har gjort i løpet av dagen. Skulle du bli utsatt for noe kriminelt, kan kameraet fange gjerningsmannen på film, slik at du har solide bevis å overrekke onkel politi. Hvis tyven ikke stjeler kameraet, vel å merke.

Du kan også få tilgang til kameraet direkte fra internett så lenge kameraet er tilkoblet en datamaskin via blåtann. Dermed kan du sitte hjemme og følge med på personen som bruker kameraet driver med. Du kan også bruke SG 210 som et overvåkningskamera og følge med om noen bryter seg inn hjemme mens du er på jobb.

SG 210 er foreløpig kun tilgjengelig i Sør-Korea.

(Kilder: Redferret.net, Aving.net, Starnexinternational.com)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen