Guide

Kaksepakke for studenter

Om du har klart å spare den økonomiske gevinsten etter sommerjobben er det nok lettere å betale litt ekstra for teknologien. Her er våre anbefalninger om du har mye å rutte med.

TV
Om du ikke er redd for store flater så vil Sony Bravia KDL-46W4000 kunne bli en god følgesvenn. Denne 46 tommer store skjermen har fått meget gode kritikker og leverer full-HD bilder i monn så det holder. Skjermen kan muligens bli i største laget for noen, det kan kanskje også prisen. Men om du bor i kollektiv så kan dere kanskje dele på utgiften.


Denne Sony-skjermen vil garantert bli et blikkfang.

Denne skjermen koster 14.990 kroner hos Komplett.

Utgift: 14.990,-

PC
Om du vil ha ekstra god ytelse så holder det ikke med kun en maskin. Da bør du helt klart ha to. En Multicom Compal JHL90+ som du selv setter sammen, slik at prisen kommer på rundt 10.000, vil kunne gjøre nytten som både spillmaskin og en god arbeidshest. Samtidig skal det være rom for å få med en integrert Blu-ray-spiller for denne prisen slik at du virkelig kan utnytte den nye TV-en din.


Denne maskinen fra Multicom er et ekte råskinn.

Men en slik PC er neppe en maskin du vil gå rundt med på farten, så en liten ekstramaskin er nok på sin plass. En minimaskin av typen MSI Wind med 120GB harddisk og ti tommer skjerm koster 3.695 hos PS. Liten nok til å bære med seg og stor nok til å gjøre et godt dagsarbeid.


En minimaskin når du er på tur må til.

Utgift: 13.695,-

MP3-spiller
Om du har penger nok bør du helt klart gå for den mest myteomspunnede spilleren på markedet, Ipod Touch. Med denne får du full kontroll over ditt mediebibliotek og får se både bilder, film, gå på nett og ikke minst spille musikk.


Ipod Touch kan langt mer enn bare å spille musikk.

Spilleren kommer i flere utgaver, men en utgave med 32GB er ikke å forakte. En slik koster 3.249 kroner hos Datakjeden.

Utgift: 3.249,-

Kamera
For den med stor nok lommebok holder det ikke med et vanlig kompaktkamera. Da er det bedre å gå for skikkelige saker. Nikon har nylig lansert sitt speilreflekskamera D90 med megapiksler nok for de fleste og mulighet for opptak av HD-film. Med dette kameraet bør du være godt sikret for å kunne ta vare på dine minner.


Nikon D90 gjør deg nesten til en profesjonell fotograf.

Kameraet kommer i butikkene denne måneden og har en veiledende pris på 10.490 kroner.

Utgift: 10.490,-

Mobil
Uten mobil blir det en dårlig studietid og da bør du helst stille med en eksklusiv utgave. I disse dager holder det ikke med en Iphone som så og si alle har. Derimot kan du heller satse på en HTC Touch Diamond. Denne mobilen har trykkfølsom skjerm, elegant design og et utall funksjoner. Vår test viser meget bra resultat, selv om dette neppe er mobilen for deg som frykter teknologi.


Det er få grenser for hva HTC Touch Diamond ikke kan.

Hos PS får du denne mobilen for 4.295
kroner. Det er kanskje en stiv pris, men så får du også mye mobil for pengene.

Utgift: 4.295,-

Totalsum for pakken: 46.719,-

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen