Kåret til årets smartphone i 2008

European Imaging and Sound Association – EISA – har kåret HTC Touch Diamond til ”Best Product 2008-2009” i kategorien European Smart Phone, en pris som er svært ettertraktet blant smartphone-produsentene. Det er nemlig slik at EISA-priser blir brukt for alt de er verdt i markedsføringen av produktene, enten det gjelder TV-er, surround-anlegg, mobiltelefoner eller andre elektroniske artikler.
 
Du har kanskje sett de blå EISA-klistremerkene på diverse lyd- og bildeprodukter i din lokale elektrobutikk? Det kan ha noe å gjøre med at HTC svært godt fornøyd med å vinne EISA Award for beste produkt i 2008-2009. Det er nemlig en pris som legges merke til.
 
En klar vinner
EISA-panelet hadde følgende å si om HTCs flaggskip:
 
Dette er en enhet som utvilsomt vil tiltrekke oppmerksomhet fra gadget-connaisseurs overalt. HTC Touch Diamonds blanke, skinnende mobil inneholder et operativsystem basert på Windows Mobile versjon 6.1 Pro, forbedret med en ny 3D Touch Flo grensesnitt.
 
Bilder på den 2,8-tommers VGA-touch-skjermen er meget skarp og klar, noe som gjør Touch Diamond til en forfriskende og fornøyelig enhet å ta i bruk. Ingen bruker vil savne noe med tanke på funksjoner, ettersom HTC har inkludert et 3,2-megapikselkamera, 4GB internminne, FM-radio og GPS-navigasjon. Tilkoblingsmuligheter er blant annet HSDPA, Bluetooth, Wi-Fi og USB. Ved å oppnå et slikt elegant utseende og god ytelse blir Touch Diamond en klar vinner.

Artikkelen fortsetter under bildet.
 
- Driver oss videre
Salgssjef Peter Frølund i HTC Nordic and Baltic Region sier i en pressemelding at EISA-prisen betyr mye for mobilprodusenten.
 
- Vi er veldig fornøyd med å bli kåret til European Smart Phone 2008-2009 av EISA. HTC Touch Diamond enheten var lansert globalt i London 6. mai, 2008, og å få slik anerkjennelse fra EISA og dens medlemmer driver oss og vår posisjon som en global aktør på mobiltelefonmarkedet videre,” sier Frølund.
 
Kort om EISA
EISA – kort for European Imaging and Sound Association – ble løst startet i 1982 da sjefsredaktørene til fem fotomagasiner fra ulike europeiske land gikk sammen om å kåre årets beste kamera for første gang. Noen år senere – i 1989 – ble denne lille gruppen utvidet til fotomagasiner fra 19 europeiske land, og i 2002 ble EISA ytterligere utvidet til totalt 50 magasiner med ulik elektronikkfokus begynte å dele ut priser i en rekke kategorier, deriblant mobiltelefoner.

EISA Award blir ofte tillagt mer tyngde enn de fleste andre internasjonale kåringer fordi det er journalister og eksperter på tvers av europeiske landegrenser som står bak prisutdelingen. EISA-prisene deles ut en gang i året.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen