Kårer verdens beste mobiltelefoner

Alternativ tekst mangler
W950i er en av kandidatene til verdens beste 3G-mobil.

I disse dager er eletronikkmessen CES på alles lepper. Men det er mange ukene til neste messe, og i februar stiller GSM Association opp på mobilmessen 3GSM i barcelona for å kåre verdens beste mobiltelefoner.

Årets 3GSM-messe i Barcelona er nemlig gjenstand for den årlige GSM Awards, som deles ut av bransjeorganisasjonen GSM Association. Her kåres det alt fra mobiltelefoner til mobilspill, meldingstjenester og musikktjenester.

GSM Association deler ut én pris for verdens beste mobiltelefon, og én for verdens beste 3G-mobiltelefon. I kategorien for vanlige mobiltelefoner er Sony Ericsson W810, LG Chocolate (KG800), Samsung D900, Nokia 5500 Sport og Motorolas Krzr K1.

Blant de nominerte 3G-telefonene finner vi to modeller fra Sony Ericsson, nemlig kameramobilen K800i og musikkmobilen W950i. Blant Nokias modeller er N73 og E61 nominert, mens Samsung stiller med Z560.

I fjor kåret GSM Association Nokia 8800 til verdens beste GSM-mobil, mens Motorolas V3x stakk av med prisen for verdens beste 3G-mobil. Du kan lese mer om fjorårets prisdryss i saken "Verdens beste mobiler".

Du kan se den fulle listen over kategorier og årets nominerte på GSM Awards egne nettsider.

(Kilder: Computerworld, GSM Awards, Tech2.com)

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen