Kårer Nordens beste innholdstjenester

Kårer Nordens beste innholdstjenester

TeliaSoneras egen portal SurfPort kårer hvert år de beste, mest innovative og mest brukervennlige innholdstjenestene vi mobilkunder har å velge blant. Neste torsdag er det nok en gang klart for kåringen av de beste nordiske innholdstjenestene.

Og blant de nominerte finner vi opp til flere norske selskaper. I klassen for den kanskje jeveste prisen, årets innholdsleverandør, finner vi norske Aspiro på nominasjonslisten.

Norske vinnere?
I kategorien årets mest innovative tjeneste er Mobilsøk 3G fra Opplysningen 1881 blant de nominerte. Med Mobilsøk 3G kan du se navn og adresse på alle som ringer, selv om de ikke er lagret i telefonlisten din. På Mobilgalla 2006 var det nettopp denne tjenesten som stakk av med prisen for årets mobile innholdstjeneste.

Blant de andre norske nominerte finner vi Plutolifes datingtjeneste Mobilove i klassen for beste brukersentrerte tjeneste, NRK i klassen for beste direktesendte multimedietjenester og Dagbladet i kategorien Rising Star.

SurfPort er ifølge en pressemelding fra TeliaSonera den ledende mobile Internett-plattformen i Norden og Baltikum, med mer enn 1 million brukere hver måned.

Norges beste mobilabonnement

Sommer 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili Fri Data


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen