Kårer Java-kongene

For tredje år på rad arrangerer Siemens Communications og Sun Microsystems den internasjonale Java Masters-konkurransen for utvikling av nye, mobile Java-applikasjoner.

Deles i to klasser
I 2004 deltok over 1000 studenter fra mer enn 100 land. I år er målet å få både bedrifter og studenter til å sende inn kreative og originale bidrag. Derfor deles Java Masters-prisen i år ut i to klasser - student og profesjonell.

Deltakerne skal sende inn sine mest kreative Java-programmer for mobiltelefonene Siemens S65, M65 og CX70. Hver av telefonene åpner for egne bruksområder. Til S65 er det for eksempel etterspurt programmer som tar i bruk telefonens blåtann-funksjon. Til den sprut- og støtsikre telefonen M65 ønskes det applikasjoner som gjør nytte av eksternt tilbehør, eller som kan brukes i idrettssammenheng. Til CX70 får deltakerne fritt spillerom til å utvikle nye 3D-programmer.

Java Masters-prisen vil bli delt ut under Games Covention Developer Conference, som finner sted 16. og 17. august i år i Leipzig.

Førstepremie i konkurransen er en reise, samt et utvalg teknologiprodukter. I den profesjonelle klassen vil det også være mulig å vinne testanvisninger for "Java Verified TM" programmet i forbindelse med det såkalte "Unified Testing Initiative". Mer informasjon om dette finner du her.

Siste dato for innsendelse av bidrag er 15. mai 2005, så det er bare å sette i gang. Detaljert informasjon om regler og påmelding finner du her.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen