K800i på bestselgerlista

K800i på bestselgerlista

Det er en knapp uke igjen til julaften og like knapp tid til å kjøpe inn de siste julegavene. Dermed er det stor sjanse for at årets mobiljulegave allerede er godt innpakket i rødt papir og sløyfe. Her er mobilene det er størst sjanse for å finne under juletreet i år.

Nokia og Sony Ericsson dominerer
Mobilen.no har sett på salgstall fra Nordialog, Mobildata, Telekiosken, Commit, Telehuset, Telebutikken og Klart Svar gjennom høsten, og det er ingen tvil om hvilke telefoner som selger best i førejulstiden.

Nokia og Sony Ericsson har dominert mobilbransjen denne høsten, og blant de mestselgende telefonene er det hovedsakelig modeller fra de to skandinaviske produsentene som stikker seg ut.

Til kampanjepris
Mange av telefonene på bestselgerlista er kampanjetelefoner som er kjøpt i forbindelse med nytegning eller forlengelse av et mobilabonnement.

Nokia-modellene på topplisten er i all hovedsak rimelige mobiltelefoner med enkle spesifikasjoner, mens Sony Ericsson-modellene er noe mer avanserte. I løpet av de siste månedene har også årets mobiltelefon K800i gått inn blant de fem mest solgte mobilene i Norge.

Her er mobilene du trolig finner under flest juletrær i år:

Årets mobil – Sony Ericsson K800i
Den dyreste mobilen på bestselgerlisten er også mobilen som tidligere i år ble kåret til årets mobiltelefon. Til tross for prisen har altså den suverene kameramobilen Sony Ericsson K800i klatret inn på listen over de mest solgte mobilene.

Telefonen har støtte for 3G, et kamera som tar bilder med 3 megapikslers oppløsning og både MP3-spiller, FM-radio og støtte for eksterne minnekort. Den er i tillegg en av 3G-telefonene med best batterikapasitet.

Les vår test av Sony Ericsson K800i her.

Populær foldemobil - Nokia 6103
Blant de mestselgende mobilene finner vi blant annet Nokia 6103 Den enkle foldemobilen fra Nokia har solgt til gull hos flere av forhandlerne Mobilen.no har snakket med.

Foldemobilen minner om forgjengeren Nokia 6101 som også var en salgssuksess for Nokia. Nokia 6103 har både kamera, radio og støtte for Bluetooth.

Nokia 6103 har også støtte for MP3-ringetoner, men er ikke tiltenkt rollen som din neste MP3-spiller.

Ler vår test av Nokia 6103 her.

Det første kameragliset - Sony Ericsson K750i
En annen toppselger er Sony Ericssons kameramobil K750i. Som en av de første kameramobilene med autofokus gikk den i fjor til topps i konkurransen om å være den beste kameramobilen.

Sony Ericsson K750i har i tillegg til et svært godt kamera både radio, MP3-spiller og mulighet for å utvide plassen med minnekort.

Telefonen kom på markedet for godt over et år siden, og har dermed gått mye ned i pris siden den ble lansert. Allikevel er det fortsatt en svært god mobiltelefon, noe som igjen fører til stor pågang av nye brukere.

Les vår test av Sony Ericcson K750i her.

Enkel og billig – Nokia 6070
Den kanskje enkleste modellen på topplisten er den enkle, rimelige mobilen Nokia 6070. Her finner du kun det mest nødvendige som et enkelt kamera med bilder i MMS-kvalitet, FM-radio, store taster og EDGE til rask nedlasting fra Internett.

Nokia 6070 er en av de rimeligste mobilene i oversikten, og en typisk 1-kronestelefon. Allikevel har den altså blitt svært populær.

Les mer om Nokia 6070 her.

Folkelig 3G – Sony Ericsson K610i
Den mest solgte 3G-mobilen i høst er Sony Ericssons K610i. Den relativt enkle 3G-mobilen minner både utseendemessig og på andre måter om Sony Ericsson K750i. Noen forskjeller er det imidlertid.

Ettersom K610i er en 3G-telefon har den for eksempel et ekstra kamera over skjermen som kan brukes til videotelefoni. I tillegg støtter den nedlasting i høye hastigheter, og kan brukes som modem når du er på hytta, fjellet eller i båten.

Med ekstra minnekort kan K610i brukes som MP3-spiller, men FM-radio har den dessverre ikke.

Les vår test av Sony Ericsson K610i her.

Mer folkelig 3G – Nokia 6233
Nokia har også en enkel 3G-mobil som kommer inn på bestselgerlisten. Nokia 6233 har i tillegg til 3G et kamera som tar bilder med en oppløsning på to megapiksler og har et ekstra kamera for videosamtale.

Nokia 6233 har MP3-spiller og FM-radio, støtte for minnekort og er godt rustet til å møte de fleste behov. I tillegg har 6233 støtte for EDGE dersom du er utenfor 3G-dekning og et oversiktlig brukergrensesnitt kalt Series 40.

Les vår test av Nokia 6233 her.

Rangeringen av de seks telefonene er tilfeldig.

Norges beste mobilabonnement

Desember 2018

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Komplett MedioFlex+ 6GB


Jeg bruker mye data:

Chili 25 GB


Jeg er superbruker:

Chili Fri Data


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen