K800 "Wilma" gir livstegn fra seg

Sony Ericsson kalte tidlig i morges inn til pressekonferanse den 28. februar, og kunne bekrefte at det var snakk om lansering av nye telefoner. Ikke før har nyheten lagt seg, så dukker det opp nye bilder av mysteriske K800i, eller "Wilma".

Bildene, som først dukket opp hos Engadget i ettermiddag, har raskt spredd seg over nettet. K800i dukket opp som rykte i fjor høst, og har siden da gått under kodenavnet "Wilma".

Engadget kunne også bringe et spesifikasjonsark på tysk som detaljert gir mål og spesifikasjonene på telefonen. I følge spesifikasjonsarket skal K800i være 10,6 x 4,7 x 1,8 cm i størrelse og ha en vekt på 115 gram. Videre skal skjermen være på 2 tommer, ha en oppløsning på 240 x 320 punkter og ha en fargedybde på 262 000 farger.

Andre nyheter er at Memory Stick Duo er droppet til fordel for Memory Stick Micro. Sony Ericsson lanserte to telefoner på 3GSM i år med denne minnestandarden, og om også "Wilma" får MS Micro kan det virke som om Sony Ericsson vil basere seg hovedsaklig på Micro-standarden.

Ellers står det på spesifikasjonsarket at modellen vil få en egen RSS-leser og NetFront nettleser. Dette har også nylig lanserte K610. Videre er det oppgitt at K800i vil ha FM-radio med RDS-støtte.

Tale og standbytid er oppgitt å være henholdsvis 2,5 og 350 timer i UMTS-nettet og 7 og 350 timer i GSM-nettet.

Noe av det mest spennende blir allikevel det innebygde kameraet. I følge bildet og spesifikasjonslisten vil det kunne ta bilder i en oppløsning på 3,2 megapiksler. I tillegg har kameraet autofokus, 16x digital zoom, anti-røde øyne funksjon og Xenon blitslampe.

Det mest oppsiktsvekkende i forhold til tidligere informasjon om telefonen er at spesifikasjonsarket og bildene bærer merkenavnet Cyber-shot, som er kjennetegnet for Sonys kameradivisjon. Etter at Sony Ericsson og Sony tidligere har koblet sammen Sony Ericssons telefoner med Sonys Walkman-merke er en slik synergi ikke utenkelig, og det blir isåfall veldig spennende å se om dette er tilfelle på Sony Ericssons presselansering på kommende tirsdag.

Vi minner om at informasjonen over kun er rykter, og ikke er bekreftet av Sony Ericsson selv. Vi tar derfor forbehold om at informasjonen gjengitt i denne artikkelen kan være feil eller misvisende.

(Kilder: Engadget)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen