K750i blir til W800i

Sony Ericssons to modeller K750i og W800i er spesifikasjonsmessig svært så like. Bortsett fra noen endringer i den ytre designen og W800s fokus på musikkavspilling, er det lite som skiller de to modellene.

Det har allerede en stund vært mulig å oppgradere k750i til W800i. Ved å foreta en slik oppgradering kan du gi din K750i de samme funksjonene som Sony Ericssons Walkman-mobil.

Dette inkluderer blant annet at du kan starte musikkspilleren uten å slå på telefonen, samt at informasjon om hvilken sang du spiller vises øverst på skjermen til enhver tid, også når du bruker telefonen til andre ting.

Både det svenske nettstedet GSM Teknik og norske Unlockshop tilbød tidligere muligheten til å oppgradere k750i til W800i. Dette likte Sony Ericsson dårlig, og fikk GSM Teknik til å fjerne tilbudet. Unlockshop valgte å følge GSM Tekniks eksempel, og fjernet også tjenesten fra sine sider.

Sony Ericsson begrunnet dette med at W800i enda ikke var lansert på den tiden, og at det ikke kunne garanteres at oppgraderingen var fri for feil.

Norske Unlock.no har tatt opp tråden igjen, og har nå publisert en artikkel som viser hvordan hvordan K750i vil se ut etter oppgraderingen til en W800i. Nettsiden inneholder både en illustrasjonsfilm og en bildeserie som viser forvandlingen.

For å oppgradere K750i trenger du et Sony Ericsson-verktøy. Unlock.no nevner Cruiser Pro, eller SEtool3 som eksempler på slike verktøy.

Amobil korrigerer:
I en tidligere utgave av denne artikkelen ble det hevdet at Unlock.no enda tilbyr å skifte telefoner fra K750i til W800i. Det er ikke korrekt.

(Kilde: Mobil, Unlock)

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen