K750i beste kameramobil i Europa

Det er ikke første gangen en modell fra Sony Ericsson har vunnet pris for beste mobiltelefon, men det er første gang at TIPA har delt ut en pris til en mobiltelefon.

Best i klassen
TIPA består av redaktører fra de 31 beste foto– og bildemagasinene i Europa. Prisen ansees som fotobransjens Oscar-utdeling og deles kun ut til de beste produktene i sin klasse. Her er begrunnelsen for tildelingen:

- Kameratelefoner har potensialet til å bli fremtidens begynner-modeller blant digitale kamera, men til nå har bildekvaliteten mildt sagt vært en skuffelse. Med de siste 2 megapiksel-modellene som er lansert i Europa, endres dette hurtig.

Sony Ericsson K750i er en førsteklasses representant for denne nye generasjonen. Den kombinerer en MP3-spiller med et 4,8 mm f/2,8 autofokus-objektiv, 4x digital zoom linse, anti-rødøye funksjon, bildebehandling og fotoalbum. Den leverer bra minilab-bilder på utskrifter opp til 10x15 cm. Med en Memory Stick Duo på opptil 2 GB kan den lagre ca. 6000 bilder i sitt fotoalbum. Bildene kan også videreformidles via Bluetooth, infrarød eller USB.

Sony Ericcson vil motta prisen for ”Best Mobile Imaging Device 2005” under en seremoni i Køln den 16. juni i år.

Kilde: Mobilbladet.dk, TIPA

Norges beste mobilabonnement

Mai 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Chili Medium 5 GB


Jeg bruker mye data:

Chili Large 10 GB


Jeg er superbruker:

Chili X-Large 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen