K750 er sommerens hit

- Nei, vi klarer nok fremdeles ikke å fremskaffe nok telefoner til å dekke opp etterspørselen, forteller en fornøyd Mads Nevelius i Sony Ericsson. Og problemet gjelder ikke bare Norge – K750 er mangelvare over alt.


K700
Men det er ikke bare K750 som gjør det bra. Sony Ericsson selger også store mengder av forløperen K700, som er en langt rimeligere mobiltelefon. – K700 har vært aggressivt priset, og vi har solgt store mengder gjennom kampanjer, forteller Nevelius.

K700 er en enklere mobiltelefon enn K750, som blant annet har MP3-spiller med minnekort og markedets beste mobilkamera. – K750 har nok slått bedre an hos kidsen enn det vi hadde forventet. Det er mange som er villig til å grave litt dypere i lommene for å få de ekstrafunksjonene som er på K750, sier Nevelius.

Over til 3G
Når markedet vil være mettet på K750 er ikke godt å si, men etterspørselen vil trolig kjølne noe allerede i august. Da kommer nemlig Sony Ericsson med walkmanmobilen W800 og en liten 3G-mobil kalt K600.

Nevelius tror K600 kan få flere unge til å gå over til 3G. – Med K600 kan du ringe videosamtale, og vi tror mange vil betale litt ekstra for å få denne muligheten. Ikke minst fordi du med Telenor kan ringe gratis videosamtaler ut 2005.

Norges beste mobilabonnement

Juni 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Ice Mobil 1 GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio Go 5 GB


Jeg bruker mye data:

Komplett Maxiflex 12 GB


Jeg er superbruker:

Komplett Megaflex 30 GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen