JVC med tre nye, rimelige videokameraer

Se større bilder i produktguiden

Grunnmodellen GR-D240 er en ganske enkel modell uten de helt avanserte funksjonene. Likevel har de valgt å gi kameraet 25x optisk zoom og fargeskjerm i søkeren. Med en veiledende pris på under 4500 kroner bør dette kameraet kunne være et interessant første kamera for mange brukere som ikke ønsker å legge de helt store summene i et videokamera.

De dyrere modellene har blant annet stillbildefunksjon, men med lav oppløsning. =,4 megapiksler høres ikke mye ut, men man skal huske på at de fleste produsenter som skilter med 4 og 5 megapiksler får til dette ved hjelp av interpolering, og det kan man normalt gjøre bedre i Photoshop i etterkant likevel.

GR-D290 og GR-D270 har også fått JVCs nye Live Slow teknologi som gjør at man kan filme i slow motion, uten at lyden ødelegges ved avspilling.

Alle modellene har fått en knapp som bringer informasjon om gjenværende batterikapasitet og spilletid. I motsetning til vanlig estimering av batterikapasitet er dette en funksjon om kommuniserer med batteriet, og skal være mer nøyaktig enn vanlige batteriindikatorer.

For flere spesifikasjoner, se produktguiden, eller side tre i denne omtalen.

Kameraene vil bli tilgjengelige i april og vil veiledende koste fra 4490,- 6490,-.

Norges beste mobilabonnement

Mars 2017

Kåret av Tek-redaksjonen

Jeg bruker lite data:

Komplett MiniFlex 1GB


Jeg bruker middels mye data:

Telio FriBruk 5GB+EU


Jeg bruker mye data:

Komplett MaxiFlex 10GB


Jeg er superbruker:

Komplett MegaFlex 30GB


Finn billigste abonnement i vår mobilkalkulator

Forsiden akkurat nå

Til toppen